Soc ciutadà/ciutadana

Els fons Next Generation EU són una oportunitat única per accelerar un parc d’habitatges sostenible i capaç de donar resposta a les necessitats de la ciutadania, posant la mirada en l’eficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic.


Beneficis de la rehabilitació:

  • Reducció del consum energètic fins a un 75% i, per tant, les despeses.
  • Disminució de les emissions de CO² que contribueix a la millora de l’aire que respirem.
  • Millora del confort i de la qualitat de vida dels usuaris.
  • Increment del valor de l’habitatge.
  • Contribució a la lluita contra el canvi climàtic.

Per que ara és el moment de rehabilitar?

El canvi climàtic ja és una realitat i és responsabilitat de tothom aconseguir un món més sostenible i eficient. Un dels pilars per aconseguir-ho és reduir el nostre consum energètic i prop del 40% d’aquest consum a Europa està causat pels edificis. Amb la rehabilitació s’aconsegueix una millora de l’eficiència energètica dels habitatges i així, podrem assolir les fites de descarbonització marcades a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Per què no pots deixar passar aquesta oportunitat?

  • Perquè amb els ajuts dels fons Next Generation et costarà menys
  • Perquè pots beneficiar-te de les deduccions fiscals
  • Perquè t’estalviaràs temps, totes les gestions administratives i tràmits les durà a terme el teu Administrador de Finques
  • Perquè és urgent actuar per prevenir el canvi climàtic


Junts construïm un futur millor.Com t'ajuda l'Administrador de Finques?

La funció de l’Administrador de Finques és la d'ajudar als propietaris dels edificis plurifamiliars constituïts sota el règim jurídic de comunitat de propietaris i d'altres en la gestió de les sol·licituds per tal que es puguin beneficiar de les subvencions el major nombre d'edificis possible.

Actua com a representant de la comunitat de propietaris davant l’administració i això el permet sol·licitar i tramitar subvencions i altres ajuts, en nom de la propietat. De manera que serà l’Administrador de Finques qui gestioni tota la documentació administrativa, tràmits per a la subvenció, etc.

Si ja tens un Administrador de Finques, contacta amb ell perquè t’informi.

No tens Administrador de Finques? Troba el més proper a tu:


banner gif otrc